MCR Study Room Refurbishment

Posted on Updated on

New and returning MCR members will be pleased to see that the MCR Study Room behind the Main Library has been refurbished during the summer vacation. These improvements, undertaken by the MCR and the Library together, represent the most recent phase of our plan to improve the fabric of our communal spaces. They are also the fruit of several years of careful financial management by the MCR Executive Committee; whilst we have taken a loan from the College to pay for some of the work, thanks to the stewardship of the MCR Treasurer we have been able to make a substantial contribution from our savings. We hope that MCR members will continue to use the room and that they will find it to be a conducive environment for study.

Here are a few ‘before and after’ shots:

  Study Rm 3

  Study Rm 4 (2)

There are more improvements on the way; watch this space!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s